jeżeli chodzi o Legnicę, to niewiele mogę Ci pomóc. ja zdawałem we Wrocławiu. jednak jest kilka spraw ogólnych - dla wszystkich ośrodków.
moje rady:
sprawdź w internecie jaki tam mają samochód i naucz się:
* gdzie w tym aucie sprawdza się poziom oleju w silniku, gdzie się go dolewa,
* jak włącza się poszczególne światła (pozycyjne, mijania, drogowe, awaryjne, itd)
ponadto kilka uwag:
* z półbiegów właściwie na egzaminie się nie korzysta - jedziesz przecież na pusto.
* namawiam Cię gorąco do odwiedzenia placu, na którym będziesz zdawał. zrób to najlepiej jeden dzień przed egazaminem - potem będziesz miał mniej stresu - najlepiej jakbyś się załapał na jakiś egzamin i pogadał ze zdającymi po egzaminie, ale zrób to dzień przed egzaminem, a nie w tym samym dniu ! będziesz miał czas na przemyślenie tego, co usłyszałeś i nie zestresuje Cię to dodatkowo.
* nie wiem, jak Ty, ale u mnie było tak, że przed egzaminem C nie brałem maratonu z jazdy, wziąłem tylko 1 godzinę w tym samym dniu na takim samym samochodzie - chodzi mi o "nie przetrenowanie się"
przed egzaminem na E do C trenowałem 3 godziny w tym samym dniu i ... poległem - przetrenowanie
za drugim razem byłem "głodny jazdy" i poszło wszystko za pierwszym razem.
* pamiętaj SPOKÓJ, SPOKÓJ, SPOKÓJ - nikt Cię nie goni, nie musisz spieszyć się na mieście, a 40 km/h to wystarczająca prędkość. nie spiesz się, chociaż jedź dynamicznie
* czas 10 minut na spinanie i 5 (chyba) na rozpinanie są wystarczająco długie.
powodzenia