Cytuj:
Kolego grisz14 pod siedziskiem znajdują się dwie puszki jedna taka czerwona większa do której dochodzi duża kostka z kablami a druga mniejsza czarna do której dochodzi mała kostka z kablami i od spodu przewody z powietrzem. Jak się ruszy tą mniejszą kostkę do góry to wysuwają sie z niej przewody powietrzne od spodu i ucieka powietrze. Z tego powodu sądzę że powietrze jest ok.
Jeszcze jedno zaobserwowałem że tak od dwóch tygodni pojawiał mi sie błąd INS chyba 03216 ale dawało go sie wykasować tak aby w czasie jazdy nie pokazywał się. A ostatnio jak wracałem z trasy to ten błąd nie wyskakiwał- może to było coś od fotela.
A co się dzieje z fotelem po wyłączeniu stacyjki ? Opada na zero czy stale jest na jednym poziomie bez względu na to czy jest włączony kluczyk czy nie? Na jakim poziomie jest fotel? CHodzi mi o to czy ustawił się na maxa do góry czy po prostu zastygł w jednym poziomie?
Jakie masz sterowanie do innych ustawień fotela (przechylanie całego i samego oparcia) elektryczne czy mechaniczne?