Cytuj:
i w tym czasie mój instruktor dostał telefon że mamy odebrać STARa z WORDu!Jak sie okazało WORD pożyczył STARa z tamdemem bo coś sie popsuło w ich sprzęcie.
To nie jest żadna nowość już wcześniej sam napisałem że zdawałem na CE właśnie stare z tandemem z faworytu, i egzaminator przy mnie dzwonił do kogoś z faworytu że troche później oddadzą im stara bo sie coś przeciągnęło
(coś tzn: pierwszy który podczepiał przyczepe za mocno skręcił kółko do góry i później był problem z odłączeniem przyczepy bo nie chciała sie opuścić i tamtejsi "serwisanci" z WORD-u męczyli sie ponad godzinę i egzamin sie przeciągnął)
Co do kolegi misztala to współczuje i trzymam kciuki za następny egzamin (i co do tego że przy następnym egzaminie ma sie mniejszy stres to sie nie zgodzę
jeszcze większy stres niż za pierwszym razem)
Jak ja zdawałem na CE to hamulce w starze brzytwa
a gaz też nie lepszy hehe Dobre było jak pompowałem powietrze do przyczepy
Wciskam nogę powoli najpierw nic a później odrazu obroty idą na maksa. I jeszcze jedna rzecz mi sie nie podobała w nim na egzaminie: Konkretnie cofam pod przyczepe i trzeba pare razy wysiąść żeby otworzyć zamek, popatrzeć jak tam idzie albo znów sie lepiej ustawić, i podczas wysiadania ciągne za klamke wysiadam i zamykam drzwi a one sie odbijają
I okazuje sie że klamka od środka w nim nie odbija i zamek sie nie zamyka i za każdym razem trzeba było popchnąć klamke
(oczywiście mówie o starze z Faworytu na którym zdawałem)
Cytuj:
Marcinek wyłącz kierunek.Pytam sie dlaczego???A on mi na to: A po co komu to....BRAK SŁÓW!
Rzeczywiście brak słów