Cytuj:
Cyryl ,ale ja tu nikogo nie obrażam,chce dobrze dla chłopaka.Niech idze na studia ,skończy dobrą szkołę.Też miałem kiedyś 18,19 lat i wiem jak to jest jak sie człowiek na coś napali w tym wieku.Wielu młodych ma bardzo zle podejście,po co mi szkoła myślą ,odrazu pójdę na kierowce,ale bedzie fajnie- to jest duży błąd.Szkoła zawsze się przyda,sam wiesz jaka jest teraz sytuacja w transporcie,dla starych doświadczonych kiero nie ma roboty a co mówić o młodych wilczkach.Chłopak zamiast zapier... za 1500 w jakimś kołchozie i tracić zdrowie ,niech lepiej kończy dobrą szkołe.Podam Ci przykład,mój bratanek też się napalił na kierowce ,odrazu mu to wybiłem z glówki,poszedł na studia.Aktualnie jest przedstawicielem handlowym z znanej firmie ,jest gościem a nie śmieciem ,którego wszyscy lekceważą i wyzyskują.
Do DUŻY MOBIL:
Nierozumiem wogóle Twojej wypowiedzi...Wogóle nie wiesz kim jestem a oceniasz i kierujesz co miałbym robić...Moja sprawa co będe robił...a że mam takie zainteresowania a nie tylko w tym wieku mnie coś na szło,bo może mam marzenia od dziecka i mam jakiś cel jakieś plany z tym związane,jakieś zainteresowania?...Nie pomyślałes nad Tym?...Chyba dobrze mieć w tym wieku jakieś plany?...A nie, jak zapytasz większość młodzierzy czym się interesują?...To Ci powiedzą albo że niczym albo niewiedzą co ich interesuje i co by chcieli robić...?...Może jak bardzo chce i będe do tego dążył może mam szanse być kierowcą?...Czy dalej bedziesz mówił co mam robić?...Pozdrawiam