Cytuj:
Witam wszystkich ,pytanie odnośnie prawa jazdy ,dotychczas posiadałem prawo jazdy kat B,C bezterminowe ,po zrobieniu kwalifikacji oraz prawa jazdy C+E lekarz zaznaczył na orzeczeniu date ważności uprawnienia 2015 taka jak jest kwalifikacji bo jest ważna na 5 lat i przed tym terminem trzeba robic badania i był by wszystko ok ale teraz mam całe prawko terminowe razem B,C ,C+E ,pytam dlaczego przecież kwalifikacja potrzebna mi jest tylko do pracy w zawodzie kierowcy wiec jesli w miedzy czasie zrezygnuje z takie pracy to teraz mam prawko ważne tylko do 2015 nawet na B ,bo lekarz tyłumaczył sie że nie może jednej kategorji dac bezterminowej a drugą terminową paranoja ,czy ktoś ma takie prawo jazdy wydane jak to jest czy to jest zgodne z prawem ,zaznaczam że wszystkie badania przeszedłem bez żadnego problemu ?
dodam jeszcze że w tej sytuacji lekarz zabrał mi bezterminowe prawo jazdy B ,C które miałem wczesniej ,bez zadnych przeciwskazań ,wszystkie badania przeszedlem ,teraz jesli nie bede chciał jexdzic zawodowo to i tak musze odnawiac w 2015 r kategorje B ,C ,C+E ,o co tutaj chodzi to moim zdaniem zabrał mi bezprawnie , jak teraz to wyjaśnic ,popdac go do sądu ?