Cytuj:
Może i rozwój mają szybki/dynamiczny, ale nikt tu nie powiedział, że zaczynają się u nich problemy z płynnością finansową.
Skąd wiem - mają poblokowane płatności przelewowe za części samochodowe u wszystkich handlujących częściami w Tarnowie...
Ale tak to jest, jak jedzie się trasę z Brzeska pod Warszawę poniżej kosztów (dokładnie skąd-dokąd nie powiem, tajemnica handlowa).
Jester zadna to tajemnica jesli wiesz, ze jezdza ponizej kosztow:)pewnie chodzi o puszki do Warki heheh tajemnica rozwiazana poza tym to co na papierze to jedno a reszta swoja droga...Dziwi mnie to, bo na prawde Jestes w temacie jak malo kto tutaj i pieszesz o czyms takim... pozdrawiam
Ps?Napisz mi prosze Jester co znaczy ponizej kosztów?Koszty prowadzenia dzialalnosci, w kazdej firmie sa inne(tyko nie piszcie znowu,ze inni maja takie ze sie koncza itp bo to zalezy od kierownictwa ze graja pokerowo itd-Ci akurat byli hazardzistami)i nie wolno w ten sposob porownywac!
Byc moze ktos stworzy system sterowany centralnie i ustali stawke na poziomie ceny minimalnej?bedzie lepiej?!