Autor
Wiadomość
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania R420

Cytuj:
matura to bzdura
Właśnie o to chodzi. Jest to teraz tak zwyczajny dokument, że wstyd jest go nie mieć. Powiem więcej. Dzisiaj licencjat, mgr czy inż jest banalny do zdobycia, więc co się tutaj rozwodzić nad maturą. Dobra koniec, bo nie jest to temat naszej dyskusji.

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Idz dziecko zdaj w końcu ta maturę a potem na studia, baw się ile możesz. Najeździć się jeszcze zdążysz najeździć. Papier ci nie zginie.

Zrob studia potem mów ze to banalne.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 5839699
Samochód: od wroga

Dokładnie DiD. Mam wrażenie,ze kolega Eryk żyje jeszcze w świecie gdzie mama da,tata da. Łatwo się siedzi i wypytuje na forum o kwestie które prawdopodobnie w jakiejś nikomu "prócz kolegi" nieznanej przyszłości mu się przydadzą. Weź znajdź sobie dziewczynę a nie tylko klawiaturę dotykasz. Powiem Ci ze znam osoby,które nie wypytywaly się o wszystkie pierdoły tylko poszły na głęboką wodę i też dali radę. Kiedyś nie było Internetu i się żyło,teraz jest i chwała za to. Ale nie musisz być tak szczegółowy bo i tak zderzysz się z rzeczywistością.

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: man tgl 12.240

dokladnie kto nie ryzykuje ten nie ma.Zawod kierowcy to rzucenie sie na gleboka wode i mam nadzieje ze mi sie poszczesci bo dlugo oszczedzalam na to

https://zapodaj.net/87245133f1509.jpg.html
https://zapodaj.net/4673c6e710981.jpg.html
https://zapodaj.net/d269733c2e5bf.jpg.html

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: R420

Mogę się zgodzić, że studia się zdewaluowały, bo sam tam uwazam. Tzn wartośc wyższego wykształcenia (nie patrząc na kierunek) ma niewielką wartość. Oczywiście studia pożądane przez pracodawców to inna bajka.

Jednak matura to matura. Każdy kto potrafi napisać AB i dodać 2+2 powinien ją mieć... No ale zrobisz jak uważasz....

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Idz dziecko zdaj w końcu ta maturę a potem na studia, baw się ile możesz. Najeździć się jeszcze zdążysz najeździć. Papier ci nie zginie.

Zrob studia potem mów ze to banalne.
Ten tekst był tak żałosny, że aż śmieszny :D Dziecko haha, gdybyś mnie zobaczył wątpie że byś powiedział "dziecko" :lol: Uwielbiam, jestem wręcz fanem ludzi, którzy ubliżają drogą internetową :D Do matury nie podszedłem nie z powodu braku wiedzy, tylko wypadku losowego. g**** o mnie wiesz więc g**** możesz pisać. Studia ? :lol: Dobra, dzienny Uniwersytet albo Politechnika. Idź na zaoczne do Pułtuska, będziesz uczonym :lol: Mam trilion przykładów magistrów którym niemalże codziennie mówie "lej te cole" podjeżdżając do okienka "Mac Drive". No ewentualnie robią w OBI za 1400,00zł. No ale ta, papier jest. W dodatku nikt nie powiedział że nie mam zamiaru iść. Pójdę, ale w odpowiednim momencie. Każdy wybiera własną drogę w życiu, nie każdy musi być taki wspaniały i boski jak Ty.
Cytuj:
Dokładnie DiD. Mam wrażenie,ze kolega Eryk żyje jeszcze w świecie gdzie mama da,tata da. Łatwo się siedzi i wypytuje na forum o kwestie które prawdopodobnie w jakiejś nikomu "prócz kolegi" nieznanej przyszłości mu się przydadzą. Weź znajdź sobie dziewczynę a nie tylko klawiaturę dotykasz. Powiem Ci ze znam osoby,które nie wypytywaly się o wszystkie pierdoły tylko poszły na głęboką wodę i też dali radę. Kiedyś nie było Internetu i się żyło,teraz jest i chwała za to. Ale nie musisz być tak szczegółowy bo i tak zderzysz się z rzeczywistością.

Kłaliti, czy Ty masz kompleksy ? ubolewam nad Twoją sytuacją. Twoja samoocena musi sięgać dna, jeśli wyskakujesz z takimi tekstami, nie mając pojęcia o moim życiu. Odnoszę wrażenie, że wiesz o mnie i o mojej rodzinie więcej niż ja sam. Żyjesz w jakimś matrixie bo przypisujesz komuś swoje chore historie. Nie pisz już do mnie, bo nie lubie farmazoniarzy. Zacznij pracować nad sobą, i zainteresuj się życiem, najlepiej swoim. Ostatni mój post w Twoim kierunku.

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Problem w tym ze jesteś jeszcze tak młody i głupi ze nie potrafisz przyjąć krytyki. Jesteś dla mnie dziecko bo miedzy nami jest ponad 10 lat różnicy. Przestań ubliżać innym bo w realu byś już tak wylewny nie był. Dalem ci tylko rade a ty potraktowałeś jako naskok na twoja osobę. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem twój problem.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Problem w tym ze jesteś jeszcze tak młody i głupi ze nie potrafisz przyjąć krytyki. Jesteś dla mnie dziecko bo miedzy nami jest ponad 10 lat różnicy. Przestań ubliżać innym bo w realu byś już tak wylewny nie był. Dalem ci tylko rade a ty potraktowałeś jako naskok na twoja osobę. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem twój problem.
Dlaczego Twoja krytyka musi być dla mnie tą najważniejszą i prawdziwą ? Może akurat Twojej nie uznaje bo się z nią nie zgadzam ? Po raz kolejny oceniasz mnie nie znając mnie. Skoro uważasz mnie za dziecko, tylko z tego względu że jestem trochę młodszy, nie szanujesz ludzi. Idąc tokiem Twojego myślenia każdy człowiek młodszy od drugiego jest głupi. Straszna cecha. Ja szanuje pozostałych użytkowników forum, którzy mają też po 14 lat. Ty pewnie nimi gardzisz z taką różnicą. Pokaż jedno zdanie w którym zaczynam UBLIŻAĆ. Ty ubliżyłeś już w pierwszym zdaniu. Możesz uwierzyć mi na słowo że bym był. Nie należę do osób które uciekają w popłochu. Teraz jestem już mniej wylewny, bo niestety poznałem jakie są konsekwencje pewnych czynów, ale to już moja sprawa haha

Ostatnio zmieniony 14 mar 2013, 11:38 przez Lukassz, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak się uspokoicie to może otworzy się temat. Póki co to żal to czytać....