Strona 1 z 1 [ Posty: 6 ]
Autor
Wiadomość

Użytkownik

Użytkownik

gdzie lepiej zdawać w nowym saczu czy w bielsku białej?? egzamin C+E

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4836808
Samochód: VOLVO FH

NS jest mniejszy od Bielska, ale to zależy gdzie jeździłeś L-ka bo po co 2x kase na jazdy wydawać żeby dokupić ze 2-3h i przejechać się po mieście.

...powoli w trasie: PL,CZ,SK,H,SLO,I

Użytkownik

Użytkownik

Gdzie zdawałeś B i C? Ja obydwa egzaminy zdawałem w Bielsku i wydaje mi się, że to miasto jest w miarę proste. Wszystko zależy które miasto znasz lepiej i w którym się lepiej czujesz. :wink:

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: jaki popadnie jaki w rączki wpadnie

B i C zdawałem w Nowym Sączu... Barddzo łatwe miasto do zdawania na C lub CE. jak jest w bielsku to nie wiem... zdawaj tam gdzie bedziesz miał jazdy ;]

Lepiej tam gdzie masz bliżej, jeśli w Bielsku to wal do "Autka", pokażą Ci gdzie trzeba uważać i przejedziesz się tam gdzie najczęściej jeździ się na egzaminie. Jak ogarniasz gabaryty zestawu i nie zrobisz głupoty jakiejś to wszędzie dasz radę. Zapoznaj się z obsługą auta bo w Bielsku możesz zakończyć egzamin na niej. Nie wiesz jak włączyć przeciwmgielne i wypad.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Volvo FH 440

Cytuj:
Zapoznaj się z obsługą auta bo w Bielsku możesz zakończyć egzamin na niej. Nie wiesz jak włączyć przeciwmgielne i wypad.
Żeby tylko, wystarczy że wskażesz płyny pod atrapą, ale nie powiesz jak sprawdza się ich stan i wypad. Bielsko ma kilka pułapek na mieście, ale jeśli je będziesz znał i uważał, to nie będzie problemu. Nie wiem jak teraz, ale kiedyś była raczej stała okolica przy egzaminie. W zeszłym tygodniu trochę zdziwił mnie widok egzaminu C+E na Cieszyńskiej koło lotniska, w stronę Jasienicy, więc trzeba dobrze znać miasto.

Strona 1 z 1 [ Posty: 6 ]