Cytuj:
nie polecam aeolusa ;( . szajs jakich mało made in china i tyle . Odebrałem dafa na GOODYEARACH z przodu balon, i jak na razie jest dobrze. Na mercedesach mam continentale od nowosci , starsze modele tzn 2011r, ok ale już 2012 i 2013 nowy bieżnik szajs, robią się doły itd itp. W scani mam dunlopy na przodzie , tez g**** sie z nich zrobilo, powycinało je ;( . Naczepy mam na Goodyearach 4 lata chodzą bez zarzutu , zakładam również dunlop i bridge , i nie widze nic lepszego. Co do przodu to zawsze miałem pecha , wąskie goodyeary pękały , pirreli to samo, conti się tnie po bokach bridge też , michały teraz mi przyszły zobaczymy co będzie.
. Co do Pirellki to moim zdaniem nawet koło opon stać nie powinny.
a znasz odp na zarzuty co do opon ? Ja tam do Dunlopa nic nie mam , za te pieniądze troche o nie zadbać cisnieniem i rotacjami i dają rade. Co to znaczy doły w Contim nowym biezniku. Conti 2 generalnie usunął błędy z 1 i robią piekne przebiegi. opisz te doły, bo coś tu nie pasi
Co do przodów to nie Ty miałeś pecha ale nikt nie zadbał o "tansze" opony jakościowo. Na Michale powinno być OK (choć moim zdaniem się skiepściły i słaba relacja ceny do jakości, można dopłącić ale jak się odjeździ) , załóż nowość Kmax GoodYeara. Pierwsze założyliśmy 2 tyg temu , więc nic nie powiemy ale deklaracje mają szczytne ...no i rozsądne pieniądze.