Cytuj:
Jako, że w tym temacie są ludzie w temacie, potrzebuję opinii co w rozmiarze 315/70, 22,5 założyć na kierowaną do auta które jeździ w koło komina? Savy są krzywe, do kormoranów nie mam przekonania, może coś ze średniej półki?
Aha, Kormoran w tym samym rozmiarze na ciągnącą da radę? Jak w ogóle sprawuje się ta marka? Do tej pory Kupowałem tylko Savy, ale jakoś ostatnio się wyrywają, i dość łatwo wbijają się w nie kamienie, a to wiadomo że w 60% je eliminuje.
już o tym kiedyś pisałem: Save tak odelżyli, żeby się w klasy zmieścić, że strach nią wjechać na ugotowane jajko ...i to ugotowane na miękko
jak chcesz być mega zadowolony a jest budzet to załóż na przód Dunlopa SP344 a na napęd SP444, ale niepotrzebnie masz obawy co do kormorana. Możesz je śmiało zakładać świetna relacja ceny do jakości - wg mnie po przeliczeniu to relacja ceny do przebiegu jest lepsza niż dla Michelina. Nie wiem czy dostaniesz bo jest kłopot z dostępnością ale spróbuj nowy wzór bieznika Kormorana na napęd, choć i stary da radę (troche wyząbkuje na początku ale później się wyrówna), nowy bieznik już nie ma tego problemu.