Cytuj:
Cytuj:
...poszedłem tam z tego względu iż, wszyscy z kim rozmawiałem mi polecali...
sam nie wiem co myśleć.
jeżeli ja miałbym wydać sumę rzędu 7-8 tyś zł zastanawiałbym się 2-3 miesiące i zrobiłbym dokładne rozeznanie.
z tego co napisałeś i ja tu umieściłem wynika że:
1. albo pytałeś ludzi, którzy wszyscy kłamali,
2. albo źle rozumiałeś, to co mówią o tej szkole,
3. albo to co piszesz o tej szkole nie jest prawdą.
bo jeśli ta szkoła działa rzeczywiście tak jak opisujesz, to nie wyobrażam sobie, aby wszyscy jej klienci mieli o niej dobre zdanie. coś tutaj się nie zgadza.
Szkoda, że to ja muszę się tłumaczyć w tym temacie.... Ale skoro tego ktoś oczekuje to bardzo proszę :
Pracuję w firmie gdzie mam kontakt z paroma firmami transportowymi, 5/5 pytanych poleciło owego pana. Oni jednak przedłużali u niego psychotesty itd. Dlaczego byli zadowoleni? Dziś znam odpowiedź na to pytanie, idzie tam taka lewizna, że przepuścili by ślepego.
Założyłem z ciekawości temat
viewtopic.php?f=47&t=45449
Jak wiadomo jeśli czegoś nie przetestujesz na swojej skórze to się nie dowiesz. Wydaje mi się, że nie ma tam jakiegoś wielkiego mega przemiału, ale właściciel to stary komunista, przeszkadza mu, że ktoś gumę zuje na wykładzie, albo rękę trzyma w kieszeni. Jego wykłady sprowadzają się do tego aby najpierw udowodnić jaki to kursant jest głupi i się nie zna. Z resztą nie chce mi sie zbytnio o tym pisać, dziś się od niego odpisałem. Nie dał mi wszystkich egzemplarzy badań psycho i lekarskich z czego będę musiał jeszcze raz to robić.
Jak pisałem wcześniej nie chodziło tu o różnicę w cenie. Poszedłem z myślą, że będzie drogo, dali pseudo rabat, który później odpłynął w siną dal, ale nie to było powodem do wypisania się, a podejście do kursanta. Jak właściciel uważa siebie za boga a kursanta za śmiecia, twierdzi że ja tam jestem po to żeby on zarobił i nic po za tym.
Zapisałem się do konkurencji, cenowo ciut drożej, ale 300zł na kwocie 7tyś to nie jest dużo. Przed zapisaniem się przeprowadziłem rozmowę z Panem u którego 6 lat temu robiłem B i nie dam na tą firmę złego słowa powiedzieć bo było hmm ciężko w to uwierzyć ale idealnie. Pomimo zdania za 3 razem. Polecili mi firmę do której się zapisałem i okaże się jak to będzie wyglądało dalej.