Witam, jutro mam lekarza i wszystkie bania do C+E + psychologiczne do kw i c+E. Lekarz liczy sobie dla C+E 400zł + za psychotesty do C+E 150 i do kw 150zł, to normalna rzecz?.
Myślałem ze to za ce, płacę raz 200 + psycho 150 i koniec.
Jak to z tym jest?.
Tak dokładnie 550pln a w dodatku jak robiłem badania lekarskie do KW to kobita wystawiła mi dwa papierki jeden na KW a drugi na C i C+E bo nie wiedziała jaki paragraf ma być. Czyli można to za 350 zrobić. Radził bym ci zorientować się jak wyglądają ceny u innych lekarzy
Badania do C+E - 150zł, lecz mogą wystawić mi razem z badaniami do Kw i wtedy wychodzi jeszcze mniej, czyli te 350zł dobrze rozumiem?. I potem po Pkk tak?, sory zielony jestem .
Tak lekarskie do CE i do KW 200PLN(dwa osobne dokumenty) + psychologiczne do CE i KW 150PLN (też dwa osobne dokumenty) razem powinno być 350pln.
I z tymi lekarskimi i psychologicznymi po numer PKK. I kolego skseruj sobie ten wszystekie badania bo w moim przypadku wydział komunikacji wziął oryginały a zawsze lepiej mieć jakiś papier dla własnego spokoju
Ja wlasnie wyrabialem do prawka C, C+E+ B+E na odzielnym papierku, KW. + psychotesty. Wszystko kosztowalo mnie 350zl. Ale u innego lekarza za to samo musialbym zaplacic 600... Trzeba wiedziec gdzie pojsc :p. Zazwyczaj szkoly jazdy maja zaprzyjaznionych lekarzy w dobrych cenach. Ja wlasnie przez szkole zostalem tak pokierowany
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości