Cytuj:
Na tandemie macie problem łuk zrobić? Przeciez to łatwe... mój jak poszedlem kilka lat temu to byl zdziwiony bo łuk po prostu umiałem. Jak masz jakies pojęcie i ciagales jakoś przyczepke chociaż osobowka to bez problemu powinieneś robić. Żadnej nauki na pamięć prawe lustro i trzymasz koła przyczepy w miarę blisko prawej lini i tyle... idziesz łukiem..
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Wyobraź sobie, że kolega może mieć problem z łukiem na tandemie. Nikt uczony z nieba nie spadł.
Poszedł na kurs żeby się nauczyć, tylko dziwi mnie fakt, że po doświadczeniach z kat. C ponownie wybrałeś tą samą szkołę.
Kat. E do C jest według mnie dość specyficzną kategorią. Tutaj jeśli ktoś nie ma podstaw przy cofaniu potrzebuje na początek w pierwszej części kursu wskazówek, rad, podpowiedzi i pewnych metod. A w dalszej części kursu szlifowaniu tego. Dlatego ja bym swój profil kierowcy póki czas przeniósł do innego OSK zanim zaczniesz tracić pieniądze na kolejne egzaminy i dodatkowe godziny jazdy.
Owszem są kursanci, którzy bez pomocy instruktora załapią wszystkie elementy do egzaminu ale takich będzie kursantów 2 na 10.