Widzę kółeczko wzajemnej adoracji aktywne
Miałem z początku powrzucać zrzuty smsów, pism, które świadczyłyby o tym ,że nie ściemniam ale myślę sobie po co ? bo co, mam coś udowadniać gościom, którzy pierwsze co robią tylko patrzą jak się dopieprzyć ?, Firma jest mniej więcej z rewirów Kierownika, kilkanaście aut, przerzuty po zachodzie po 2 tyg, polacy już pouciekali 90% to szoszony i białorusy którzy siedzą w budzie po 2-3 miesiące, brak kasy na paliwo, opony z krzaków od kapciarza. No ale dla wielkiego rabeniaka takich firm w Polsce nie ma, bo jak szef kasy nie odda to wiadomo kierowca złodziej.
edit: jeszcze tak dodam do pana biurkowego - ty masz gościu jakieś urojenia czy coś w tym stylu ? nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz, a wypisujesz tu jakieś bzdury, ze jestem krętacz, złodziej, pracodawce wykiwałem i mam za swoje.
Zadałem pytanie, opisałem sytuację, nikomu w pytaniu nie ubliżyłem, a pierwsze dwie odpowiedzi to atak, że jestem krętaczem i cwaniaczkiem, polskie fora to szambo w którym najlepiej mają tacy pieniacze jak pan biurkowy