Witam. Jak w tytule. Mam problem z webasto. Jak odpaleniu chodzi z 2 -3 godziny później puszcza dymek schladza się i następnie wyłącza. Może ktoś wie co go boli i jak to ewentualnie zrobić?
Ja kiedyś ściągałem tą osłonę od webasta i przedmuchałem cały ten wiatrak i od tamtej pory hulało aż miło. Wcześniej nie chciało mi się załączyć, a jak już zaczęło działać, to się po jakimś czasie wylaczało i rano budziłem się w niesprzyjających warunkach.
Też się skłaniam ku wirnikowi, albo palnikowi, jeżeli masz webasto firmy Webasto, powinien Ci pokazywać błąd 34.
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Samochód: Man tgx
Mam taki objaw w dafie 105 raz jak się je włączy to dymi jak wściekł. Więc je wyłączam i jeszcze raz pstryk i chodzi normalnie ?
Trzeba je przeciscic? Jak się do niego dobrać bo rozumiem że jest pod fotelem pasażera?
Jak masz suche ogrzewanie to tak. Za fotelem pasażera. Jeśli masz zabudowane to musisz odkręcić metalową osłonę a pod nią masz webasto. Możesz pokusić się i ściągnąć górną obudowę pieca i tam też przeczyścić. Chociaż ja jestem zwolennikiem odkurzacza. Od razu ten syf wciąga.
Witam. Mam pytanie o websto airtop2000. Założylem nowe oryginalne sitko, bo stare bylo wypalone i sadza i spieki. Po 3 miesiącach to samo, kupa sadzy i spieki az obkleilo czujnik temperatury. Paliwo lane tylko na BP. Mial ktoś taki przypadek?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 16 gości